Vi söker sjuksköterskor till BB för att välkomna nya kronobergare!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkomna nya små kronobergare tillsammans med oss, vi söker sjuksköterskor till BB!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi värnar om en bra arbetsmiljö och förväntar oss att du är en god ambassadör för Region Kronobergs värdegrund Respekt för människan.

Kvinnokliniken har runt 250 anställda och består av förlossningen och BB, en gynekologisk avdelning, gynekologisk mottagning samt länets mödrahälsovård och ungdomsmottagningar.

Arbetsuppgifter

På BB arbetar du i team tillsammans med barnmorska, barnundersköterska och läkare där ni stöttar den nyblivna familjen efter förlossningen. Det är ett varierat arbete där du som sjuksköterska träffar både inneliggande patienter och patienter som kommer på återbesök. Verksamheten på BB bedrivs under dygnets alla timmar och du bör trivas med att arbeta under tempoväxlingar och kunna agera i akuta situationer. Du har ett nära samarbete med neonatal och förlossningen.
Om så önskas finns möjlighet till samtjänstgöring till någon av våra andra avdelningar.

Hos oss på kvinnokliniken får du ett intressant och utvecklande arbete med möjligheter till egen kompetensutveckling, och du har även möjlighet att vara med och utveckla avdelningarnas arbete. Du får en arbetsplatsnära introduktion som planeras utifrån dina individuella förutsättningar/förkunskaper. Vår personal får också internutbildning i amning.

Vi erbjuder rotationstjänstgöring (både dag-, kvälls- och nattpass), vilket också innebär att du får arbetstidsförkortning under dina nattpass. En timme på natten räknas som 1,4 arbetade timmar, vilket innebär att två nätters arbete ger en ledig dag. Dessutom tillämpas en ob-bonus.

Du erbjuds fortlöpande utbildningar under din anställning. På KTC, kliniskt träningscentrum, har du möjlighet att träna olika praktiska moment tillsammans med kollegor.

Region Kronoberg erbjuder dig som är nyexaminerad sjuksköterska ett 1,5 årigt utvecklingsprogram, där du under dina första 1,5 år hos oss får arbetstid avsatt för att lära dig mer inom yrket. Syftet med programmet är att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv. Vi vill ge dig en bra och trygg start i den nya professionen som sjuksköterska!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som brinner för kvinnohälsa. Du anpassar dig lätt till nya situationer där du vågar ta egna beslut. Du är positiv i ditt arbetssätt och arbetar med patienten i fokus.

Erfarenhet av yrket är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   SHV 161/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande rekrytering. Skicka oss gärna därför din ansökan redan idag.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.