jobb just nu!

Lärare i åk 5 till Ängskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Ängskolan är en F-6 skola som finns på bostadsområdet Hertsön. Skolans inriktning är naturvetenskap, matematik och skapande kultur. På Ängskolan finns 225 barn/elever från förskoleklass till år 6 samt fritidshemsverksamhet med inriktning mot yngre respektive äldre barn. Vi har välutbildade pedagoger med många års erfarenhet som nu saknar en kollega!

Arbetsuppgifter

Du kommer att bedriva undervisning i åk 5 där du även är mentor. Du arbetar med planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen i nära samarbete med de övriga lärarna. Du kommer att vara en del i ett dynamiskt arbetslag där samarbete, samsyn och kollegialt lärande är ledstjärnor och där vi arbetar tätt med hemmen för bästa resultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Som är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och tror på delaktighet för elever och föräldrar. Som har mycket god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete. Vet att undervisning handlar om både lärande och relationsskapande och har god balans mellan dessa delar.

Vi ser gärna att du har lärarlegitimation och är behörig i engelska men även andra kombinationer är av stort intresse.

Vi tror att du kommer att trivas bäst hos oss om
• Du som person är prestigelös och ansvarstagande.
• Du har stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet.

Vi strävar efter att göra som våra elever, lära av misstag och utveckla vårt kunnande tillsammans med de som kan mer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och även annan utbildning kan vara av intresse.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Bifoga din legitimation med ansökan.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A907338

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erbjuds befattningen ska du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb