Förvaltningssekreterare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi finns här för människor. Vi erbjuder olika typer av stöd till barn, unga, familjer och vuxna som på något sätt har behov av våra insatser. Vi ger personer det stöd som behövs för att sedan av egen kraft komma vidare till arbete, studier eller på annat sätt få hjälp för att utvecklas. Vi tar hand om våra gamla när de behöver stöd i sin vardag.
Vi är en av få kommuner i Sverige som har en samlad socialtjänst. Det innebär att myndighetsutövning samt behandlande och stödjande insatser finns i en och samma förvaltning. Det ser vi som en enorm styrka. Vi skapar värde för våra kommuninvånare och bidrar till ett gott och värdigt liv för alla, oavsett förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid tidiga insatser och förebyggande arbete, professionellt och individuellt anpassat stöd. Vi är en lärande arbetsplats - Vi gör varandra bättre genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Vi är social- och omsorgsförvaltningen en del av Hudiksvalls kommun.

Tjänsten är placerad under administrativa chefen och du kommer att ingå i ett team vars uppgift är att arbeta mot och stödja förvaltningsledningens chefer.


Arbetsuppgifter

Vi söker en förvaltnings sekreterare till social- och omsorgsförvaltningen som ska vara ett administrativt stöd till verksamhetschefer och förvaltningschef. I arbetsuppgifterna ingår att utföra utredningsuppdrag, personaladministration, hantering av förvaltningsledningens post, skriva protokoll, sköta gallring och arkivering samt bistå med olika serviceinsatser till cheferna. Vara förvaltningsledningskontorets representant vad gäller samverkan med kommunledningsförvaltningens centraldiarium, servicecenter och nämnds sekreterare.

Kvalifikationer

Lämplig högskoleutbildning inom administration. Du har förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter parallellt med varandra och att organisera samt strukturera dem på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen krävs att du har en kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, har lätt för att samarbeta och vara flexibel. Viktigt är även att du har god datavana och kan hantera officeprogrammen.

Anställningens omfattning

Snarast
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1158678

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se