jobb just nu!

Enhetschef till vård- och omsorgsboende för äldre

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vi vill skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer ska känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet. Detta vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. Jokkmokks kommun är en arbetsplats för nyfikna och kompetenta människor. Tillsammans gör vi stor nytta och vi gör det bra!

Inom Socialtjänsten finns verksamheten vård och omsorgsboende för äldre. Kaitumgården är ett av dessa boenden, placerat i centralorten Jokkmokk. Vi jobbar utifrån den äldres behov i centrum. På vår arbetsplats arbetar vi i team där vårdbiträden, undersköterskor, avdelningssköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast har ett nära samarbete.

Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men tjänsten kommer inte att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tidsbestämt chefsförordnande. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef inom vår verksamhet har du chansen att lära, tänka nytt och påverka. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för verksamhetsutveckling, personal och ekonomi. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i respektive spårs chefsmöten. Du kommer på ett professionellt sätt samarbeta och samverka även med andra enheter. Arbetet kräver engagemang och kraft att leda och utveckla verksamheten, där brukaren får hjälp utifrån sina behov och önskemål. Vår värdegrund utgår från att alla människor möts med respekt och lika värde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet som ledare inom vård- och omsorg. Du har även vana att arbeta med schemaplaneringsverktyget Time care, och du har ett intresse och en fallenhet för detaljplanering på kort och lång sikt. Eftersom våra verktyg bygger på ny teknik så är du inte främmande för att bidra till utveckling av dessa samt ett genuint intresse av att lära och lära ut.

Du besitter en problemlösande analysförmåga, vilket innebär att du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Du är utåtriktad, positiv och har lätt att knyta kontakter som bidrar till ett positivt arbetsklimat på enheten och i chefs-gruppen. Du som person har en grundläggande positiv livssyn och ser möjligheter istället för hinder. Arbetsgivaren tar hänsyn till personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   94/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.