Lärare Ringarums skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 800 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare på lågstadiet. Du Kommer att vara ansvarig för en klass och undervisa i de flesta ämnen.

Du ansvarar för att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten vilket bland annat inkluderar att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet. Som lärare i Valdemarsvik förväntas du leda och utveckla undervisningen. Detta sker i samarbete med övrig personal, elever, vårdnadshavare och andra aktörer.


Kvalifikationer

Du är behörig lärare med legitimation mot F-3. Behörighet i svenska och matematik är viktigt. Har du även behörighet på mellanstaiet är det meriterande.

Du har lätt att samarbeta med andra och ser elevernas vårdnadshavare som en självklar tillgång.

Du gillar utveckling och är beredd att gå in helhjärtat i det samarbete vi precis startat med skolverket. Det inriktar sig till ett ökat språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, vilket gynnar alla elever.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-31

Eller snarast därefter.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   322e/ 21 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

Rekrytering sker fortlöpande.

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas.