jobb just nu!

Sjuksköterska, sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Här finns något för alla; underbara bad, dykskola, kajakpaddling, fisketurer,
utställningar, vidsträckta strövområden,
gastar, guld och sjunkna skepp.
Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.


Arbetsuppgifter

Nu är vi snart där igen, vid vår allra bästa tid på året! Sommar i skärgården! Hemsjukvården, Socialförvaltningen söker Dig sjuksköterska som vill arbeta på våra underbara öar just då! Vi kan eventuellt hjälpa till att förmedla kontakt gällande boende, om så önskas.

Som sjuksköterska kommer du att arbeta med personer som är inskrivna i vår hemsjukvård och som bor i ordinärt boende på någon av våra 10 öar eller på något av våra särskilda boenden. I arbetsuppgifterna ingår även rådgivning, handledning av personal samt anhörigkontakter. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Vid nattjänstgöring är uppdraget begränsat till öar med broförbindelse, Fotö, Hönö, Öckerö och Hälsö.

Kvalifikationer

• Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet inom hemsjukvård är meriterande.
• Körkort är ett krav.

Vi är ett lagom gäng sjuksköterskor med ett stort hjärta som tycker att hemsjukvård är både spännande, stimulerande och utmanande.

Varför inte ta chansen att prova om arbete i hemsjukvård är något för dig!


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmåga att planera och samordna, god samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-03

Tidsbegränsad till: 2019-09-01

Visstidsanställning Sommarvikariat för juni-augusti, sysselsättningsgrad kan diskuteras. Behovet finns såväl dag som natt.
Heltid/deltid
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A843310

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt