Klasslärare till mellanstadiet på Gudmuntorps skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi är en mindre F-6 skola i södra Höör med ca 115 elever som nu söker en mellanstadielärare till vår verksamhet. Vi har den lilla skolans fördelar med mindre klasser och nära kontakt mellan kolleger, elever och föräldrar.

Arbetsuppgifter

Du blir mentor för en klass på mellanstadiet. Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du kommer att arbeta i nära samarbete med elever, kollegor och skolledning. Du ingår också i ett arbetslag där kollegialt utbyte sker för att utveckla undervisningskvaliteter. Du medverkar till elevers ökade måluppfyllelse genom att bidra med pedagogiska tankar i kollegiet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 4-6. Tjänsten kräver att du:

- Är en god ledare både i och utanför klassrummet
- Planerar med fokus på elevers lust att lära
- Är väl insatt i och planerar utifrån differentierad undervisning. Du har goda kunskaper om hur undervisningen i klassrummet påverkar olika elever lärande
- Har förmågan att skapa goda relationer och genom detta få en trygg lärandemiljö för våra elever.
- Är väl insatt i styrdokumenten och har erfarenhet av att analysera och dokumentera elevers förmågor och kunskaper.
- Kan arbeta självständigt, också bra på att samarbeta.

Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-10

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   70/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.