HR-konsult med inriktning rekrytering

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till oss på HR i Borlänge!
Vi söker nu en HR-konsult till vårt kompetensförsörjningsgäng som utöver dig består av HR-strateger, bemanningsadministratörer, personalhandläggare och enhetschef. HR-kontoret karaktäriseras av kompetens, värme, skratt och mycket driv. Och det här med driv är inte specifikt för bara oss, utan det är något som känns igen i hela organisationen.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att stödja våra chefer i chefs- och specialistrekryteringar. Innan vi berättar mer ingående om din roll vill vi beskriva det som är centralt för alla oss i Borlänge kommun, en viktig del som fungerar som en stöttepelare och ledstjärna för oss i vårt arbete, nämligen vår värdegrund. Den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som HR-konsult inom kompetensförsörjning är ditt huvuduppdrag att projektleda chefs- och specialistrekryteringar inom samtliga sektorer, du deltar i och driver rekryteringsprocesserna från start till mål. Du arbetar för att säkerställa en kompetensbaserad och normkritisk rekrytering och verkar även för att våra övriga rekryteringar håller en hög kvalitet. Du håller i rekryteringsutbildningar och arbetar kontinuerligt med att förbättra och utveckla våra processer. Du är ensam i rollen som HR-konsult inom kompetensförsörjning men du har hela HR-kontoret som bollplank när du än behöver det. Utöver HR-kompetensförsörjning finns även enheterna HR-arbetsmiljö, HR-arbetsrätt och HR-lön.

Det har en bred roll där du förväntas hugga i där det behövs för stunden. Du kommer bland annat anordna introduktionsträffar för nyanställda, arbeta med sociala medier och vara kontaktperson i olika externa nätverk. Väldigt roligt om du frågor oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har PAL-utbildning och du som har erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser, gärna chefs- och specialistrekryteringar. Det är ett plus om du har arbetat med arbetspsykologiska tester, marknadsföring i sociala medier samt om du har arbetat med arbetsgivarvarumärkesfrågor. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Att ge service i toppklass är något som kommer naturligt för dig, du är en hejare på att bygga goda relationer och tycker att det är viktigt att uppnå önskat resultat för våra chefer. Du trivs med att arbeta självständigt och besitter ett strukturerat och effektivt arbetssätt där leverans av god kvalitet är ditt dagliga fokus. Snåriga frågeställningar tar du dig an på ett lösningsfokuserat sätt där du har förmåga att se saker ur olika perspektiv. Vi nämnde ovan att du behöver trivas med att arbeta självständigt, men för oss är det också viktigt att du är en lagspelare som är en fena på att samarbeta både internt och externt.

Du är välkommen att kontakta HR-supporten vid frågor, du når oss via hrsupporten@borlange.se

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1044583

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.