Lärare i textilslöjd till Sätoftaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Sätoftaskolan är en F-9-skola med tillhörande fritidshem. Skolan har ca 550 elever och ca 90 personal. Sätoftaskolan är belägen i sydöstra Höör i närheten av Ringsjön och med nära tillgång till vacker natur.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad lärare i textilslöjd med undervisning från åk 3 till åk 9. Du kommer att samarbeta nära och planera slöjdundervisningen tillsammans med vår trä- och metallslöjdlärare. Du kommer därutöver ingå i ett arbetslag som är kopplat till en specifik årskurs.

Du som söker vill arbeta i ett positivt och kreativt gäng där skolutveckling ingår som naturlig del enligt Lgr11 och skollagen.

Du ska kunna samarbeta i olika gruppkonstellationer och ta ett ansvar för att planera, genomföra och bedöma elevernas kunskaper i förhållande till målen.

Du ska vara digitalt kompetent och kunna nyttja olika digitala verktyg i din undervisning.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare och behörig att undervisa i textilslöjd.

Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag! Löpande urval kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   62/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.