jobb just nu!

Teknisk leveransansvarig

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Utbildning är en av sakerna som tar oss framåt i livet. På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

På CSN:s it-avdelning är vi stolta över att leverera kundanpassade och moderna it-lösningar för att göra studier möjligt. Vår avdelning består av cirka 140 medarbetare som jobbar nära varandra i olika team. Vi har roligt tillsammans, hjälper varandra och tar oss an våra uppdrag med stor öppenhet och engagemang. På CSN brukar vi säga att det finns en särskild CSN-anda och den märks tydligt här hos oss på it-avdelningen!

Arbetsglädjen hos våra medarbetare är viktig. Som anställd på CSN ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, massagesubvention, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar, avtalstimmar samt arbetstidsförkortning.

Vi vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i ständig utveckling, och det är också alla vi som jobbar här.

Arbetsuppgifter

I gruppen Gemensamma funktioner och integration förvaltar vi stödjande system samtidigt som vi säkerställer att medarbetarna har tekniska förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete. Nu behöver vi förstärka vår grupp med en till leveransansvarig som vill vara med och göra studier möjligt!

Vi söker dig som tycker att det är roligt att hantera olika tekniska frågeställningar kopplat till IT-arbetsplats, ser förbättringsarbete som en självklarhet och trivs med att kommunicera med människor med olika teknikkunskaper samt ge god service.

Som leveransansvarig säkrar du god samverkan mellan Verksamhet, IT-avdelning och leverantörer. Detta för att IT-tjänsterna ska utvecklas och levereras utifrån den kvalitet, leveranstid och omfattning som är beslutad. I rollen ingår att vara operativt ansvarig för delprocessen Hantera Arbetsplats, att vara beställare gentemot leverantörer samt att själv hantera och driva tekniska frågor inom gruppens ansvarsområden.

Som leveransansvarig arbetar du tätt tillsammans med delprocessledaren. Tillsammans upprättar ni exempelvis överenskommelser om servicenivåer (SLA), tar fram årsplaner och planerar samt genomför uppdrag. En viktig del av att vara leveransansvarig är att bistå med uppskattningar av tid, kostnad och omfattning av IT-åtgärder.

I rollen ingår även omvärldsbevakning, att rapportera problem, incidenter och risker i IT-tjänsterna samt att upprätta underliggande överenskommelser (OLA) inom IT-avdelningen.

Som leveransansvarig kommer du alltså att arbeta nära leveransteam, andra leveransansvariga, leverantörsansvariga, delprocessledaren samt mot våra leverantörer. Vi kan utlova variation och spännande utmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen inom IT, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som vi anser är relevant för tjänsten. Under de senaste 10 åren har du arbetat 3-5 år med förvaltningsledning eller teknisk projektledning kopplat till IT-system. Du har även erfarenheter av arbete med processer som exempelvis incident- och requesthantering inom ITIL-ramverket.

Vidare har du kunskap inom Officepaketet och produkter från Microsoft, och det är meriterande med kunskap inom Microsoft Active Directory. Du har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska och det är meriterande om du även har förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på engelska (daglig korrespondens via exempelvis telefon och e-post).

Som person tar du ansvar för din uppgift, strukturerar och driver dina processer framåt. Arbetar med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten samt har förmåga att se vad som behöver förbättras. Du planerar ditt arbete i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller tidsramar. För dig är det självklart att utgå från kundens behov i ditt arbete. Är lyhörd för kundens önskningar och behov och anstränger dig för att vara lösningsorienterad. Som person väger du samman komplex information, gör korrekta avvägningar och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

Du arbetar bra med andra, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I ditt bemötande är du uppmärksam och tillmötesgående.

Ansökan

Referensnummer:   C29492/2019

Gör ansökan

Övrigt

Ansökan utan personligt brev - på CSN bryr vi oss om din tid. Du är därför välkommen att söka genom att registrera endast ditt cv och istället för ditt personliga brev svarar du på ett antal utvalda frågor!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas och resor kan förekomma i tjänsten.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet och kontrollverktyget Verifiera för att säkerställa att aktuella kandidater har en bakgrund förenlig med den aktuella tjänsten. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693.

Varmt välkommen med din ansökan!