jobb just nu!

Timvikarie till Korsängsskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Korsängsskolan ligger i centrala Enköping. Skolan byggdes i slutet av 1940-talet och renoverades 1999. Vi har cirka 600 elever. Trivsel och engagemang genomsyrar skolans alla delar, via både elever och personal.
Tillsammans skapar vi skolans profil-inriktningar: Naturvetenskap och First Lego League, Idrott och Hälsa, Musik samt Bild.
Arbetet sker, förutom i mer traditionell miljö, via Skellefte-teknik, FLL, matte-labbet och projektdagar. Att kunna erbjuda en skola, från förskoleklass till årskurs 9, är en självklarhet för oss.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie har du i uppgift att ge barnen och eleverna en trygg och stimulerande miljö samt stötta ordinarie personal i deras dagliga arbete.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år, vi ser gärna att du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom skola/förskola.

Vi söker även dig som är student och vill arbeta vid sidan av dina studier. Vi förutsätter att du arbetar utifrån en helhetssyn på barnet/eleven med respekt för hens individuella behov.

Det är viktigt att du har en personlig mognad som innebär att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer på det personliga och professionella. Du är även bra på att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt beroende på situation.

Vidare är du även bra på att lyssna och att kommunicera, samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-02

Tidsbegränsad till: 2019-12-20

Tillträde sker enligt överenskommelse
Timanställning utifrån behov

Ansökan

Referensnummer:   C30174

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.