Lärare i svenska och bild till årskurs 4-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärarvikarie i svenska och bild till klass 5. Andra ämnen och skolrelaterade arbetsuppgifter kan bli aktuella. Du kommer att ingå i arbetslag 4-6 och ha mentorsansvar för ett antal elever. Du samarbetar nära med två kollegor som också är mentorer i klassen. Du har goda förutsättningar för att göra ett bra jobb eftersom klassen ofta är indelad i halvklass eller tredjedelsgrupper. Hos oss får du jobba med drivna och erfarna kollegor som gemensamt tar ansvar för elevernas lärande och arbetslagets utveckling. Som lärare är det självklart att du ligger i framkant när det gäller dialog- och relationsskapande med dina elever och vårdnadshavare. Samverkan mellan hem och skola är helt enkelt en förutsättning för att du ska lyckas och trivas i ditt arbete.
Du har ett positivt förhållningssätt och arbetar för att stödja elevernas utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad mellanstadielärare eller har en utbildning/erfarenhet som gör att du klarar av arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för uppdraget.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Tidsbegränsad till: 2023-06-16

Tjänsten är ett vikariat för vt 2023. Anställningen kommer bara att bli aktuell om vikariatet inte kommer hanteras med befintlig personal.
75-100%

Ansökan

Referensnummer:   A1176874

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Om du blir erbjuden tjänst inom skola ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.