jobb just nu!

Förskollärare till förskoleklassen Vitåskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Vitåskolan ligger ca 5 mil norr om Luleå med närhet till skog och natur. Vitåskolans profilering är natur, miljö och friluftsliv. Vi använder naturen i Vitå- och Råneåälvdalar för att ge eleverna kunskap och upplevelser i en spännande miljö.

Arbetsuppgifter

Som lärare i förskoleklassen har du ansvar för att planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet och skolan utifrån läroplaners intentioner.

Du som börjar arbeta hos oss har stor möjlighet att vara med och påverka hur vår F-6 skola och fritidshemmet ska utformas utifrån en gemensam verksamhetsidé.

Vi arbetar utifrån en tanke om meningsfullt lärande i helheter med omsorg om elevernas allsidiga utveckling. Motivation, lust till lärande, goda relationer, trygghet, kvalitet, demokrati och inflytande är ledord för vårt arbete.

Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du är utbildad förskollärare och har förskollärarlegitimation.

Vi ser att du är flexibel, självgående, kan ta ansvar för och utföra uppgifter självständigt, samt att du lägger stor vikt vid kvalitet. Vidare är du bra på att samarbeta och skapa goda relationer med både barn och vuxna.

Du kommer att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera arbetet i förskoleklass samt fritidshemmet.

Anställningens omfattning

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A833518

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb