Sätoftaskolan söker lärare till grundsärskolan, 100%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Sätoftaskolan är en tvåparallellig F-9-skola med ca 500 elever. På Sätoftaskolan har vi också grundsärskola 1-9 med ca 25 elever. Skolan är belägen i sydöstra Höör i närheten av Ringsjön, med nära tillgång till vacker natur.

Just grundsärskolan växer på Sätoftaskolan och vi behöver nu utöka med en legitimerad lärare för de tidiga åldrarna samt med en speciallärarutbildning/specialpedagogutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning.

Arbetsuppgifter

I din roll skapar du en lärmiljö som är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du arbetar formativt och differentierar din undervisning utifrån elevernas behov.

I ditt uppdrag kommer du att undervisa elever i blandade åldrar. Vi söker en medarbetare som har erfarenhet av att arbeta med elever med olikheter. Det är meriterande med kunskaper i AKK och TAKK. För oss är det också viktigt med ett lösningsfokuserat förhållningssätt och den relationella kompetensen. Du kommer att ingå i ett arbetslag 1-9 med tre speciallärare/pedagoger och flera assistenter uppdelade i olika verksamheter.

Skolan har en rektor, en biträdande rektor samt en elevhälsochef, vilket gör att vi kan erbjuda ett nära ledarskap för både elever och personal. Du kommer även att ha stöd från elevhälsoteamet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa åk 1-6 samt med speciallära/specialpedagogutbildning mot utvecklingsstörning.
Du har erfarenhet av elever med funktionsvariationer och har ett intresse att driva och utveckla undervisningen tillsammans med dina kolleger.

Vi söker dig som stärker eleverna i såväl kunskapsutveckling som i den personliga och sociala utvecklingen. Du trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter genom att snabbt hitta lösningar på uppkomna problem. Du är bra på att samarbeta och i ditt arbete är du ansvarstagande med god förmåga att organisera och planera. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Som person är du trygg och stabil, samtidigt som du har ett drivande och motiverande förhållningssätt gentemot dina elever. Vi vill att du har en positiv elevsyn som utgår från att alla elever kan och vill.

Stor vikt läggs även på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse, med önskan till terminsstart Ht-22

Ansökan

Referensnummer:   76/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.