jobb just nu!

Idrottslärare åk 1-6 Bergagård

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Öckerö kommun beläget i Göteborgs norra skärgård
I Öckerö kommun värdesätter vi all form av kunskap och bildning. Vi ser förskolan och skolan som grunden till det livslånga lärandet. Kommunens skolor är kända för sina resultat genom hög måluppfyllelse, kreativa arbetssätt och inspirerande lärare.
Skolan och förskolan är trygga miljöer. Här skapas möjligheter för alla elever och barn att förverkliga sina drömmar. Det finns en aktiv samverkan mellan skola, offentlig sektor och näringsliv där entreprenörskap är en naturlig del i utbildningen.
Barn- och utbildningsförvaltningen har verksamheter på 6 av 10 öar och bedriver verksamhet från förskola till vuxenutbildning. Verksamheterna omfattar 2 700 barn och elever och förvaltningen har 380 anställda.
I vår verksamhet följer vi intresserat forskning om barns och ungas lärande och utveckling. Vi har en hög medvetenhet om vår pedagogik och utvecklar ständigt våra metoder.
Tycker Du att detta låter intressant och Du vill bli en del av oss är Du mycket välkommen med Din ansökan.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill arbeta som idrottslärare på Bergagårdsskolan. Du bedriver undervisning i idrott och hälsa som ger positiva upplevelser av rörelse och fysisk aktivitet samt en hälsosam livsstil. Detta är grundläggande för elevers välbefinnande både fysiskt och psykiskt och har en tydlig koppling till bättre skolresultat. Vi söker dig som vill utveckla ämnet på skolan och främja fysisk aktivitet under skoldagen och på fritiden. Samarbetet med idrottsföreningarna i kommunen spelar en stor roll för många av våra barn och ungdomar och det finns ett välutvecklat arbete mellan föreningar och fritids som vi kallar Sportis.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad, legitimerad idrottslärare, behörig för att bedriva idrottsundervisning i årskurserna 1-6 i grundskolan. Att Du har lätt för att samarabeta med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att lyckas i uppdraget.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-15

100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A861256

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Fortlöpande rekrytering sker