Leg. Sjuksköterska/Distriktssköterska - kväll

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu Leg. sjuksköterska/distriktssköterska till en kvällstjänst inom hemsjukvården.
Inom kommunal hemsjukvård kommer du att använda hela din kompetens. Du utför självständiga bedömningar och tar beslut utifrån beslutsstöd upp till sjuksköterskenivå.
Du ansvarar för bedömning, planering och medicinska åtgärder för din patient. Kvällstid arbetar du som ensam sköterska i kommunen och behöver därför vara trygg i din profession.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete. Arbetet i hemsjukvården innebär utmaningar och variation och passar dig som är trygg i din profession. Arbetet bedrivs antingen i patientens hem eller på något av de kommunala boenden som finns och innebär bland annat att bedöma medicinska behov, genomföra ordinerade åtgärder och dokumentera.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska/distriktssköterska.

Erfarenhet av kommunal hemsjukvård krävs då man i Åstorp arbetar ensam som sköterska kväll och natt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-02-07

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1081756

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden samt friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Kvällstid.
Schema

Övrigt

För att bli aktuell för anställning ska man uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.