Höörs kommun söker ekonomiadministratör till Ekonomienheten, 100%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Höörs kommun har organisatoriskt samtliga ekonomer och ekonomiadministratörer samordnade i en ekonomifunktion som sitter centralt tillsammans i kommunhuset. Vi söker nu en kollega inom ekonomiadministration.

Dina huvudsakliga ansvarsområden blir att:
• Sköta den löpande bokföringen
• Vara ansvarig för leverantörsreskontran
• Hantera leverantörsfakturor och attestflödet
• Momsredovisning
• Kontoavstämning
• Internkontroll av leverantörsreskontran
• Personalrapportör och arkivansvarig

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med goda kunskaper i redovisning. Om du dessutom har erfarenheter av att ha arbetat inom offentlig verksamhet, ser vi det som en merit.

Vi vill också att du har god känsla för siffror och ordning och reda. Du är van att planera och strukturera ditt arbete och är ansvarstagande. Som person är du öppen och har lätt för att skapa relationer med personer i din omgivning, både internt och externt.

För att lyckas i rollen behärskar du det svenska språket i tal och skrift. Det är även viktigt att du är van att arbeta med datorn som arbetsredskap och att du har goda kunskaper i excel och övriga program i officepaketet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde i mitten på augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   51/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.