jobb just nu!

Sjuksköterska till omvårdnadsboendet Kungsgården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Enköpings kommun tar över driften av Kungsgården från privat utförare från och med
2021-01-01 och nu söker vi en kompetent och engagerad sjuksköterska som vill komma och jobba med oss.

Kungsgården har 51 lägenheter fördelat på 5 enheter varav två enheter är avsedda för personer med demenssjukdom och en enhet har inriktning för finsktalande kunder. Varje enhet har gemensamma utrymmen som kök, matrum och vardagsrum. I den stora trädgården finns möjligheter till olika uteaktiviteter.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig (OAS) för en säker och ändamålsenlig vård och behandling vad gäller kundens fysiska och psykiska behov. Vissa arbetsledande uppgifter kan ingå efter överenskommelse med resultatenhetschef.

Du kommer ansvara för att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsuppgifter som bemötande, hygien och måltidssituation. Du ansvarar också för att utveckla medarbetarna i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Tillsammans med verksamhetens ledning deltar du i Kungsgårdens kvalitetsgrupp där du bidrar till verksamhetens utveckling och att vi når uppsatta mål.

Det sker ett aktivt samarbete med andra sjuksköterskor, både inom resultatenheten men även andra verksamheter inom Enköpings kommun.

Viss tjänstgöring i kommunens sjuksköterskejour förekommer

Kvalifikationer

Erfarenhet från omvårdnadsboende och hemsjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med människor med demensdiagnoser.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av äldreomsorg. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som ansvarskänsla, förmåga till självständigt arbete samt att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. Du samarbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du är van att hantera olika IT-system är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens, ser möjligheter istället för hinder. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-01

1:a januari 2021 eller enligt ök
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C42781

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.