jobb just nu!

Lärare i matematik till Diploma Program, IB, St:Eskils gymnasium

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

S:t Eskils gymnasium, Eskilstuna International College är en IB-World School och en skola med mycket karaktär och stolta traditioner. Skolan ligger mitt i centrala Eskilstuna med bara några minuters promenad från buss- och tågstation. Vi är en modern skola med många spännande utbildningar.

S:t Eskils gymnasium är en lagom stor skola med cirka 920 elever, vilket gör att du träffar många nya vänner, inte bara från din klass utan även från skolans övriga program. Gymnasiet har sju olika hus vilket gör att det känns som en liten skola, men med den stora skolans alla fördelar!

Brinner du för att vara med och utveckla ungdomar både kunskapsmässigt och socialt? Vill du arbeta på en skola med mycket karaktär och stolta traditioner? Då vill vi att du söker tjänsten hos oss!

Summary in English - see below!

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa matematik på Diploma Programme, International Baccalaureate (IB), vilket betyder att undervisningsspråket är engelska. Här följer de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten:

- Du planerar, genomför och följer upp undervisningen efter gällande läroplan.
- Du kommer att tillhöra både program- och ämnesarbetslag.
- Tillsammans med en kollega ansvarar du för mentorskapet för en klass.
- Du bidrar i det dagliga arbetet på skolan och kommer aktivt arbeta med att stödja och motivera ungdomarna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen i Sverige eller utomlands med behörighet att undervisa i matematik. Vi ser gärna ett du har ytterligare ett annat ämne att undervisa i på gymnasienivå. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av praktisk undervisning, antingen från tidigare lärartjänst eller från VFU via utbildning. Det är extra meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på IB och genomgått en Category 1 utbildning via IBO.

Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, samt känner dig trygg i att använda digitala verktyg i undervisningen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer och lyssna in andra. Du är en drivande och självsäker person som har vilja och vågar anta utmaningar. Du provar gärna nya arbetssätt för att vara med och utveckla våra elever och skolan. Du är en systematisk och välorganiserad person med god förmåga att planera ditt arbete.

Summary:
Would you like to work at a school with long traditions, good atmosphere and its own history? Are you a qualified teacher in Mathematics at High School level ? Eskilstuna International College is a IB-World School (International Baccalaureate) and is now looking for a qualified teacher in Mathematics as main subject and another subject to teach additionally at gymnasium level. This is a school in the central part of Eskilstuna, close to the train and bus station, with about 920 pupils and several exciting programs. If you have the right skills from a Swedish or International Institution, experience of performing the profession from another position or internship you are welcome to apply. Of course, it is a plus if you have worked at a IB World School where you have passed the course Category 1.

Anställningens omfattning

Tillträde; Ht19
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5360

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Enligt läraravtalet

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 53 förskolor, 27 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter plus ett antal gemensamma enheter som exempelvis särskolan. Tillsammans är vi cirka 3700 medarbetare.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.