Barnundersköterska/Undersköterska till neotalologavdelning 10

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Barn- och ungdomskliniken bedriver specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år. Vi strävar efter att erbjuda varje barn en individanpassad vård genom att arbeta i tvärprofessionella team runt familjen.

Neonatalavdelning 10 vårdar för tidigt födda och sjuka nyfödda. Vi arbetar för barnets bästa med ett familjecentrerat förhållningssätt utifrån föräldradelaktighet och samvårdar tillsammans med barnets föräldrar.

Som barnundersköterska/undersköterska hos oss har du barnets och familjens bästa i fokus!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar utifrån barnets/familjens behov och skiftar från akutsjukvård och intensivvård till lättare samvård.

Som barnundersköterska/undersköterska på neonatal arbetar du främst i team med neonatologer och barnsjuksköterskor. Teamet är en viktig del i det dagliga arbetet. Som en integrerad del av avdelningen finns också en neonatalt ansluten hemsjukvård samt neonatalmottagning.

Verksamheten inom neonatologi präglas av att vara varierande, med arbetstoppar och dalar. Den ena dagen är inte den andra lik. Du ansvarar för barnets omvårdnad i en vårdmiljö med mycket medicinteknisk utrustning och många av våra patienter övervakas i sina vitala parametrar. Du är även ett viktigt stöd i föräldrarnas anknytningsprocess.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du är barnundersköterska eller undersköterska med intresse att läsa vidare till barnundersköterska genom Yrkeshögskoleutbildningen specialistundersköterska barn.

Vi vill att du har ett genuint intresse för neonatologi. Egenskaper vi ser som viktiga hos dig är stort engagemang för barn och deras familjer, noggrannhet, god samarbetsförmåga och organisationsförmåga.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 155/22

Gör ansökan

Anställning

Rotationsarbete.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.