jobb just nu!

Kock till Fjärdhundra förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

Måltidsservice är en resultatenhet med verksamhet inom skola, förskola och äldreomsorg. Verksamheten har ca 85 anställda.

Fjärdhundra förskola har ca 90 inskrivna barn. Frukost, lunch och mellanmål tillagas i köket och skickas med vagnar till förskolans avdelningar.


Arbetsuppgifter

I arbetet ingår matlagning med fokus på mat lagad från grunden, en vegetarisk dag per vecka och mål om ökad andel vegetabilier. I arbete ingår även övriga förekommande arbetsuppgifter i ett storkök, ansvar för beställningar utifrån ekonomiska ramar, fakturahantering, egenkontroll/livsmedelshygien och arbetsmiljöfrågor.
Du deltar aktivt i förskolans matråd samt på föräldramöten. Du har APT tillsammans med övriga förskolekockar inom måltidsservice.

Kvalifikationer


- kockutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet från yrket i närtid
- skicklig matlagare med goda kunskaper om allergikost
- du kan självständigt driva frågor i samarbete med förskolan
- god kommunikativ förmåga att nå ut till och kommunicera med måltidsgäster och pedagoger
- talar och läser svenska obehindrat, detta är ett krav då vi bland annat hanterar specialkoster i verksamheten

Personliga egenskaper
Du är en kreativ problemlösare som ser möjligheterna och har en positiv attityd till din omgivning. Du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för mat till barn. Du trivs med att ha daglig kontakt med barn samt är mån om att upprätta en bra dialog med förskolans pedagoger.

Meriterande är även erfarenhet från liknande arbete samt god datavana.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-19

Efter överenskommelse
Semestertjänst

Ansökan

Referensnummer:   C29832

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.