jobb just nu!

Feriearbete/Jobb för unga

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun är det 24 procent som är 0–18 år. 57 procent är i arbetsför ålder, det vill säga 19–64 år. 15 procent är 65–80 år och endast 4 procent är 81 år eller äldre?

För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans.

Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Arbetsuppgifter

Feriearbeten finns inom flera olika kommunala verksamheter. Exempelvis erbjuder vi arbete inom skola/fritids, servering/kök, vaktmästeri och parkarbete.

Syftet med ett feriearbete är att ge dig möjligheten att få en insyn i hur arbetslivet fungerar samt att skaffa dig arbetslivserfarenhet som förbereder dig vidare i arbetslivet.
Handledare kommer att finnas på plats.

Ansökningarna hanteras löpande och därför kan start- och slutdatum på anställning variera men som längst till och med 31 december.
Timlön: 82 kr/timmen

Kvalifikationer

För att vara aktuell för feriearbete ska du vara folkbokförd i Eslövs kommun, samt tillhöra det kommunala aktivitetsansvaret (16-19 år och har hoppat av gymnasiestudier) eller avslutat gymnasiet nu i våras 2020 (med studiebevis eller examensbevis).

Du som söker kan inte delta i studier eller ha ett arbete.

I din ansökan ber vi dig skriva några ord om dig själv. Vad du är intresserad av att arbeta med, dina fritidsintressen och vad du är bra på.

För att vi ska hantera din ansökan och erbjuda dig ett feriearbete, har du som söker ansvar att göra en komplett ansökan.

En del av verksamheterna kräver ett utdrag ifrån Polisens belastningsregister för arbete där det befinner sig barn.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-12-31

Tillträde enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C41977 - 2020

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.