jobb just nu!

Parkarbetare sökes till Gatu- och parkenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenVälkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 500 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Arbetsuppgifter

Skötsel och underhåll av Höörs kommuns parker, grönområden och skolgårdar. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer inom tjänsten som parkarbetare är följande:

Ogräsrensning
Rengöring av hårdgjorda ytor
Gräsklippning och trimning
Beskärning av buskar och häckar
Papperskorgstömning, sopning och renhållning
Plantering och skötsel av buskar, träd, perenner och blommor
Lättare anläggningsuppgifter, t ex att laga en grind, justera en plattyta eller byta en gunga.
Skötsel av lekplatser
Bevattning

Du ska vara beredd att ingå i vinterberedskap om det blir aktuellt. I dina arbetsuppgifter förekommer ensidiga arbetsuppgifter och tunga lyft. God fysik och uthållighet är ett krav

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom skötsel av parker och grönytor. Vi ser gärna att du har en naturbruksutbildning eller annan grundläggande trädgårdsutbildning.

Körkort *B***** är ett krav.

Båda tjänsterna
Meriterande är också utbildningar på röjsåg och motorsåg, heta arbeten och arbete på väg liksom andra utbildningar kopplat till arbete inom gatu- och parkväsendet. Arbete med maskiner förekommer nästan dagligen och du ska ha ett intresse för skötsel och användning av dem.

Du är ansvarstagande och driven samt trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du trivs med att ta egna initiativ, men fungerar även bra i samarbetet med arbetslaget. Arbetsgivaren ställer krav på förmåga att kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt, såväl kort- som långsiktigt. Du ska ha en hög arbetsmoral och en yrkesstolthet som bl.a. innebär att du har en förmåga att se vad som behöver göras. Vi söker en person som aktivt vill bidra till ett positivt samarbetsklimat.


Då vi tillämpar löpande urval är du välkommen med din ansökan omgående

Ansökan

Referensnummer:   2/19

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.