jobb just nu!

Vikarierande fordonssamordnare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Tjänsten är placerad vid kommunledningsförvaltningen- kommunens centrala funktion för strategisk ledning, beredning och verkställande av politiska beslut. Förvaltningen ger även service till förtroendevalda och kommunens förvaltningar.

Kommunledningsförvaltningen innehåller avdelningarna: Kansli och stab, Utveckling, Ekonomi, HR samt Kommunikation.

Arbetsuppgifter

Enköpings kommun satsar på miljön och en god resursanvändning. Vi behöver hitta lösningar som skapar ett bättre nyttjande av kommunens fordon och se till att det genomförs i miljövänliga bilar.
Vi söker en vikarierande fordonsansvarig som fortsätter driva arbetet med centralisering av kommunens fordon samt fortsätter driva utvecklingen med elektroniska körjournaler och bokningssystemet KOMMA. I arbetet ingår även anskaffning och avyttring av personbilar samt att fortsätta bygga upp kommuners gemensamma bilpool.
Tjänsten som fordonsansvarig innebär att:

• Leda, planera, följa upp och utveckla verksamheten.

• Driva förbättringsarbeten inom verksamheten

• Sköta in- och uthyrning av fordon och maskiner samt inköp och lagerhållning

• Ha det ekonomiska ansvaret för den egna verksamheten.

Som fordonsansvarig har du daglig kontakt med såväl interna kunder som externa leverantörer. Du ansvarar för rutiner och checklistor samt underhåll och uppföljning av fordon.

Kvalifikationer

Utbildning relevant för tjänsten

Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska med ett väl utvecklat ordningssinne. Som person är du utåtriktad, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Kunskaper i förbättringsarbete är en förutsättning.

God datakunskap över lag bland annat i Word och excel.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-05-01

Tidsbegränsad till: 2020-01-31

Ansökan

Referensnummer:   C24817

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.