jobb just nu!

Vikarierande fritidsutvecklare till Lekebergs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Kultur- och fritidsavdelningen är organiserad under Kultur- och bildningsförvaltingen. Avdelningen ansvarar för, och arbetar med allt som berör kultur och fritid; bibliotek, kulturskola, naturskola, KomTek, fritidsgårdar och föreningsliv m.m.

Arbetsuppgifter

Vi söker en fritidsutvecklare för ett föräldravikariat.

Ditt uppdrag som fritidsutvecklare innebär att arbeta för ett levande och varierat fritids-/idrottsutbud av hög kvalitet för alla i kommunen där barn och unga är en viktig målgrupp. I arbetet ingår administrativa uppgifter, såsom utredningar och framtagning av underlag inför politiska beslut m.m. Du ansvarar för, utvecklar och utreder större frågor inom fritidsområdet. Du samverkar med andra funktioner både externt och internt inom kommunen, exempelvis Teknik och service samt folkhälsa, för att tillsammans utveckla kommunen och fritidsutbudet. Du ansvarar bl.a. för samordning av idrottsfrämjande insatser, planering av skötsel och underhåll av fritidsanläggningar, handläggning av ärenden/föreningsbidrag, lokalbokningsadministration, fritidsgårdsverksamhet, lovverksamhet, simskoleadministration och KomTek. Du arbetar i team med kulturutvecklaren och kultur- och fritidschefen, som också är din närmsta chef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har en relevant högskoleutbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
- har goda kunskaper i MS Office
- har körkort med behörighet B

Det är meriterande om du:
- har erfarenhet från arbete med barn och unga
- har erfarenhet av utvecklingsarbete
- har erfarenhet av föreningslivet och/eller arbete med fritidsanläggningar

Din roll som fritidsutvecklare kräver att du är självgående och arbetar strukturerat och prioriterar effektivt. Du har lätt för att skapa goda relationer och har en mycket god förmåga att samarbeta. Du är kreativ, flexibel och tar egna initiativ.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-19

Tidsbegränsad till: 2020-08-31

Anställningen är tidsbegränsad till 2020-08-31 med eventuell möjlighet till förlängning

Ansökan

Referensnummer:   A861746

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.