Semestervikarie inom Välfärds- och omsorgsförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Genom våra värdeord mod, tolerans och kreativitet arbetar vi i Uppvidinge kommun för att ge god service och utveckla samhällsviktiga funktioner till våra invånare, besökare och företag. Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. Hos oss vill vi att våra medarbetare ska känna stor delaktighet och det ska finnas utrymme för flexibilitet och utveckling.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där vi tillsammans har möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett spännande, roligt, ansvarsfullt och utvecklande semestervikariat? Då har vi jobbet för dig!

Omsorgen i Uppvidinge behöver din hjälp i sommar. Uppvidinge har verksamhet främst i Norrhult, Åseda, Älghult och Lenhovda. Vi söker semestervikarier till särskilda boenden, hemtjänst, gruppboenden, daglig verksamhet, korttidsboende för barn och personlig assistans. På våra särskilda boenden i Lenhovda och Norrhult finns även demensavdelningar. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra enskilda personers tillvaro meningsfull och stimulerande.

Vi söker både dag-, kväll- och nattpersonal samt hel- och deltid.

I din ansökan kommer du få ange vad du är intresserad av att arbeta med samt var i kommunen.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara intresserad av att arbeta med människor och vara flexibel och ansvarsfull.

Utbildning och/eller erfarenhet inom respektive arbetsområde samt körkort är en merit. Då dokumentation är en del i dina arbetsuppgifter är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Semesterperioden är juni, juli och augusti. Vi prioriterar de sökande som kan arbeta båda semesterperioderna (v.26-29 respektive v.30-33). En obligatorisk introduktion kommer ske innan det påbörjade sommarvikariatet.

Inför anställning kommer du behöva uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola och förskola.

Anställningens omfattning

Rekrytering till tjänsterna sker löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A1260726

Gör ansökan

Övrigt

Om du blir aktuell för anställning kommer arbetsgivaren att begära ett utdrag från belastningsregistret. Kommunstyrelsen har tagit ett beslut om att samtliga nyanställningar ska uppvisa belastningsregister innan anställning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.