jobb just nu!

Undersköterskor till Hemtjänsten Norrhult och Lenhovda

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vård- och omsorg är en av tre avdelningar inom socialförvaltningen i Uppvidinge kommun. Avdelningen för Vård- och omsorg ansvarar bl. a för myndighetsutövning och verkställighet inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i hemtjänst utför du ditt arbete i huvudsak i brukarnas hem. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete, serviceinsatser samt hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation från legitimerad personal. Vi arbetar alltid utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar vilket innebär att du måste vara mycket flexibel. Bemötandet är ett av våra viktigaste verktyg och det är av största vikt att du har förmåga att möta varje individ där just denne befinner sig. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra brukarnas tillvaro meningsfull och stimulerande.

Vi söker undersköterskor med basplacering på Hemtjänsten Norrhult och Lenhovda. Tillsvidare anställning på 75100%. Vi erbjuder stödinsatser alla dagar i veckan så arbetet innebär oregelbundna arbetstider med tjänstgöring vardag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Du som söker ska helst ha undersköterskeutbildning och/eller erfarenhet av omvårdnadsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som brinner för att ge god omsorg och service. Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning


Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

75 - 100%

Ansökan

Referensnummer:   A896842

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag-kväll-helg

Övrigt

Intervjuer sker löpande.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.