jobb just nu!

Lärare i vård och omsorg sökes till Centrum för vuxnas lärande, CVL

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetslivsförvaltningen ansvarar för kommunens verksamhet inom vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration. Inom förvaltningen arbetar ca 150 medarbetare i en verksamhet som omfattar omkring 1 200 deltagare i arbetsmarknadsprogram och projekt samt omkring 2 300 studerande inom den samlade vuxenutbildningen.

Centrum för Vuxnas Lärande är Sandvikens kommuns enhet för vuxenutbildning. CVL ansvarar för Utbildning i svenska för invandrare, Lärvux, grundläggande utbildningar, gymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar samt påbyggnads- och eftergymnasiala utbildningar. CVL erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer. Lärcentrum är vuxenutbildningens plattform främst vid eftergymnasiala- och högskolestudier på distans. Inom den samlade vuxenutbildningen finns även yrkeshögskoleutbildningar. Ca 100 personer arbetar i verksamheten, där omkring 2 300 elever deltar i utbildning varje år.

Vuxenutbildningen arbetar för att i än högre grad bli flexibel och behovsstyrd. Vi arbetar för att eleverna ska bli mer medvetna om sina egna förutsättningar för lärande bl.a. genom lärstilstester. Vi använder en lärplattform och IT-kommunikation som betyder mycket för elevernas möjligheter att studera flexibelt.

PERSONALFÖRMÅNER
Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ. Pulsen är vår personal- och fritidsförening som vi är mycket stolta över, som erbjuder många aktiviteter och dessutom är en av Sveriges bästa personalföreningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i yrkesförberedande vårdkurser. Vi har förväntningar att du är lyhörd och kan anpassa och individualisera undervisningen efter elevernas behov och inlärningsstil.
Du kommer att arbeta i ett arbetslag och tillhöra ett ämneslag.
CVL arbetar individanpassat och undervisning bedrivs på flera olika sätt. Du måste vara beredd på att verksamheten förändras och att flexibilitet är av stor vikt.

Kvalifikationer

• Vi söker i första hand dig som är utbildad vårdlärare. Legitimation är meriterande.
Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och visar ett stort engagemang för ditt arbete.
Du är initiativrik men ändå ödmjuk som person och har lätt att samarbeta.
Dator och IT är naturliga pedagogiska verktyg i din undervisning.

Önskad ämnesbehörighet: Yrkesämnen inom vård

Anställningens omfattning

Start inför hösten 2019
Anställningsform: Semestertjänst

Ansökan

Referensnummer:   139-18

Gör ansökan

Övrigt

Ansökan
Ansök senast: 20190305 men gärna så fort som möjligt då rekrytering sker kontinuerligt.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.