Vårdpersonal äldreomsorg Hammerdal, 100%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Särskilda boendet Åshamra och hemtjänsten i Hammerdal söker vårdpersonal.

Åshamra är ett särskilda boende som ligger ca 3 mil från Strömsund i Hammerdal. Åshamra har 49 boendeplatser och består av 3 hopbyggda huskroppar med 2 avdelningar per huskropp. På de 6 avdelningarna arbetar ca 50 personal. På hemtjänsten jobbar ca 20 personal i det geografiska området runt Hammerdal.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du utifrån genomförandeplaner hjälper brukare med service och personlig omvårdnad. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till med olika insatser som t.ex. personlig hygien, städ, tvätt, överlämna medicin, inköp, träning, socialt stöd, följeslagare och utevistelse med mera. Även andra arbetsuppgifter relaterade till arbetet kan förekomma.

Du har stort egenansvar i arbetet som du planerar tillsammans med kollegorna i arbetsgruppen. Arbetsuppgifterna kräver att du är mycket flexibel när det ofta sker förändringar under arbetspasset. Du jobbar dag, kväll och helger samt viss möjlighet till nattarbete finns.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en organisation som präglas av engagemang, ansvarstagande och kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom omvårdnad av äldre människor, vårdbiträde eller undersköterska.

Du är ansvarstagande, har ett tydligt förhållningssätt och kan jobba självständigt. Samarbete med andra är en viktig del av arbetet därför är god samarbetsförmåga en viktig egenskap hos dig som söker jobb hos oss. Du är trygg i dig själv och känner dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av trygghet, kontinuitet och struktur.

Du har god datavana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.
För arbete inom hemtjänst är körkort B ett krav
Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1054896

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.