Personlig assistent till en äldre man

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.

Arbetsuppgifter

Vi söker personlig assistent till en äldre man. Dina arbetsuppgifter blir att stötta och hjälpa honom i sin dagliga livsföring.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat grundläggande behov som exempelvis omvårdnad, kommunikation, förflyttningar, matlagning och träning.

I arbete ingår även att dokumentera och rapportera noggrant så att informationen förs vidare till kollegor. Det innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i svenska, i såväl tal som skrift.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom funktionsnedsättning. Meriterande är om du är utbildad undersköterska, personlig assistent och/ eller erfarenhet av liknande arbete.

Du som söker bör vara trygg i dig själv, vara ansvarstagande, lyhörd och ha en förmåga att se till mannens behov och förutsättningar. Du har god förmåga att samarbeta och har ett professionellt förhållningssätt i möte med anhöriga, kolleger och externa kontakter. Det är viktigt att du är flexibel att kunna hoppa in på kort varsel.

Önskvärt att du har B- körkort

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-03-01

Ansökan

Referensnummer:   2/2023

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Schema.
Med där dag, kväll, natt och helg förekommer

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.