Legitimerad Sjuksköterska till Hemtjänst Östra

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Hemtjänst Östra utgår från Vendelgården i Örbyhus och distriktet sträcker sig på nordupplands landsbygd med orter som Örbyhus, Tobo och Vendel. På enheten har du en kollega inom samma område men även andra sjuksköterske kollegor i nära anslutning som har Vendelgården som ansvar.

Arbetsuppgifter

Då vår sjuksköterska nu ska gå i pension så undrar vi om du är våran fantastiska sjuksköterska som har ditt hjärta i äldreomsorgen och vill arbeta långsiktigt och nära våra äldre inom hemsjukvården.

Vi erbjuder dig arbete dagtid efter ett sjuveckorsschema med tjänstgöring var 7:e helg samt ca 3 kvällar på sju veckor som du själv planerar in i kommunens schemasystem.

Dina arbetsuppgifter som Legitimerad sjuksköterska hos oss är stimulerande med bland annat besök hos våra kunder/patienter i det ordinära boendet och där du har möjlighet att känna frihet under ansvar som sjuksköterska.

Vill du även att dina arbetsuppgift ska innehålla TEAM arbete med enhetens övriga sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, omvårdnadspersonal och enhetschef? Vill du även ha ett nära samarbete med kompetent omvårdnadspersonal med ett starkt engagemang och intresse där ni tillsammans med teamet ser helheten kring kund. Vill du även vara en del i kommunens sjuksköterskegrupp som kännetecknas av stöttande klimat och ett gott samarbete och där sjuksköterskegruppen även har kontinuerliga utvecklingsmöten med kommunens MAS.
Ja, då har vi arbetet för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av äldre och/eller rehabilitering. Du är flexibel och gillar att arbeta i team.

Du har ett bra bemötande, flexibel och är lätt att samarbeta med samt är tydlig i din kommunikation. Att du på ett positivt sätt tänker framåt och har den äldres bästa i fokus ser vi som en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

B-körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-11-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1034313

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.