Verksamheten vård- och omsorgsboende söker administrativt ledningsstöd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi stärker tillfälligt upp ledningsstödet på våra särskilda vård- och omsorgsboenden i kommunen och söker därför dig som är intresserad av administrativa arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

I rollen som administrativt chefsstöd förväntas du bland annat sköta kontroll och kontering av fakturor. Du ska svara på personalens frågor om praktiska saker, t ex lösenordsfrågor, behörighetsbeställningar etc. Du är även den som kontaktar anhöriga i frågor som handlar om de boende, t ex vid beviljandet av insatser och är vår kontakt när anhöriga själva hör av sig med frågor. Det kommer även innebära ha kontroll samt sköta om beställningar av förbrukningsmaterial till våra boenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst grundskolekompetens, gärna med erfarenhet av vård- och omsorg. Din datavana är god då vi hanterar många olika system i vår verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt då en del av arbetet består av dokumentation. Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter är meriterande. Eftersom arbetet har en mycket varierande karaktär förväntas du vara serviceinriktad, flexibel och självgående.

För den här tjänsten krävs körkort B.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-02

Tidsbegränsad till: 2023-03-31

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   127/2022

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.