Barnskötare som vill prova att arbeta varierade tider? Sök till Nattviolen!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du en barnskötare som gillar utveckling och som ser olikheter som en tillgång? Kan du anpassa ditt bemötande och innehållet i verksamheten till olika barn? Kan du arbeta olika tider, så som dag, kväll och helg? Har du dessutom erfarenhet av barn mellan 6-12 år?

Då skulle du passa in hos oss!!

Så vilka är vi?
Vi är Borlänge kommuns dygnet runt verksamhet för barn mellan 1-12 år. Vi skapar förutsättningar för lärande under olika timmar på dygnet alla dagar om året. Vi har en verksamhet som kräver att du som arbetar hos oss gillar att arbeta på olika sätt och med varierande förutsättningar.

Vi ser personlig lärplatta som ett vinnande koncept i vårt arbete då det skapar transparens mellan avdelning-avdelning, chef – medarbetare, medarbetare –medarbetare samt förskola-hem.

Vi har även pedagogisk utvecklare, som arbetar direkt gentemot avdelningarna, vilket skapar många tillfällen av utveckling och ger pedagogerna nya infallsvinklar på verksamheten.

Givetvis så har vi massor av mer spännande och intressanta saker som sker hos oss men det berättar vi gärna om när vi ses då vi skulle få en alldeles för lång annons om vi skrev allt.

Genom att arbeta hos oss så är du med i vårt aktiva arbete med Borlänge kommuns värdegrund

- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår pedagogiskt arbete i barngrupp såväl inne som ute. Arbetar utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resterande arbetslag.

Självklart delar du vår ambition att ständigt utveckla verksamhet samt reflekterar över ditt bidrag till att barnen får en rolig, trygg och lärorik tid hos oss.

Dina arbetstider kommer att vara fördelade på dag, kväll och helg samt innehålla verksamhet med barn mellan 1-12 år. Det kräver att du är lyhörd och uppfinningsrik samt gillar när det inte alltid är lika. Vissa delar av arbetsdagarna har mer fokus på pedagogisk omsorg än pedagogisk verksamhet.

Du kommer att ha beredskap enligt schema som innebär att du ska kunna vara på plats på arbetet inom 30 minuter under nattetid.

Kvalifikationer

Krav för tjänsten är att du är utbildad barnskötare med erfarenhet.

Har du utbildning i icdp - vägledande samspel så ser vi det som meriterande.

Vi ser även erfarenhet från fritidsverksamhet samt dygnet runt verksamhet som särskilt meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt.

Kunskaper i kommunens digitala verktyg så som unikum och lifecare är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   A997670

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.