Parkarbetare, säsongsarbete

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Skötsel och underhåll av Höörs kommuns parker, grönområden och skolgårdar. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer inom tjänsten som parkarbetare är ogräsrensning, rengöring av hårdgjorda ytor, gräsklippning och trimning, beskärning av buskar och häckar, papperskorgstömning, sopning och renhållning, plantering och skötsel av buskar, träd, perenner och blommor, bevattning, skötsel av lekplatser och vinterröjning av buskar och träd.

I dina arbetsuppgifter förekommer ensidiga arbetsuppgifter och tunga lyft. God fysik och uthållighet är ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet inom skötsel av parker och grönytor. Vi ser gärna att du har en naturbruksutbildning eller annan grundläggande trädgårdsutbildning.

Körkort *B***** är ett krav. Meriterande är utbildningar på röjsåg och motorsåg, heta arbeten och arbete på väg liksom andra utbildningar kopplat till arbete inom gatu- och parkväsendet. Arbete med maskiner förekommer nästan dagligen och du ska ha ett intresse för skötsel och användning av dem.

Du är ansvarstagande och driven samt trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du trivs med att ta egna initiativ, men fungerar även bra i samarbetet med arbetslaget. Arbetsgivaren ställer krav på förmåga att kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt, såväl kort- som långsiktigt. Du ska ha en hög arbetsmoral och en yrkesstolthet som bl.a. innebär att du har en förmåga att se vad som behöver göras. Vi söker en person som aktivt vill bidra till ett positivt samarbetsklimat.

Då arbetet innebär hög arbetsbelastning under längre perioder ska du kunna behålla fokus och prioritera arbetet även under stress.

Anställningens omfattning

Tillträde så snart som möjligt

Ansökan

Referensnummer:   138/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.