Kommunvägledare till Medborgarcenter

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Som kommunvägledare arbetar du med att svara på frågor, ge information och vägledning om kommunens verksamhet. Kontakterna sker via telefon, besök, e-post och webb.

Tillsammans med övriga fyra kommunvägledare och chef kommer du att vara med och driva, förbättra och utveckla enhetens verksamhet i syfte att ge våra kommuninvånare bästa möjliga service.

Kvalifikationer

Du ska vara proffs på bemötande. Du brinner för att ge service och sätter alltid medborgaren i centrum. Du trivs i rollen att vara synlig och ska kunna möta våra medborgare på ett tryggt och förtroendeingivande sätt. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och trivs i en organisation där förändring och utveckling tillhör vardagen.

Du har lätt för att ta till dig och processa stora mängder ny information. Du är ansvarstagande, strukturerad och har förmåga att slutföra dina uppgifter.

Problemlösning är en av dina starka sidor och du har god förmåga att växla mellan teamarbete och individuellt arbete. Du är en van administratör, datoranvändare och har lätt för att arbeta i olika system.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vidare är det meriterande om du även behärskar andra språk.

Du har en slutförd, godkänd gymnasieutbildning, gärna längre yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Mycket stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för tjänsten.

Om ovanstående beskrivning stämmer in på dig och du lockas av ett varierande arbete med mycket sociala kontakter tror vi att du kommer att trivas i rollen som vår nya medarbetare.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   112/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.