Nattsjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Malung-Sälens kommun söker sjuksköterska för nattarbete. Som Sjuksköterska hos oss ingår du i HSR-enheten som även utgörs av distriktsköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Som sjuksköterska ansvarar du för sedvanliga hälso- och sjukvårdsinsatser i hemsjukvård och på kommunens vård- och omsorgsboenden. Tillsammans med dina kollegor delas detta ansvar dygnet runt.
De grundläggande arbetsuppgifterna är att bedöma, besluta och sätta mål utifrån individens behov. Vi dokumenterar enligt ICF i systemet Treserva.

Nattjänsten är förlagd på schema enligt avtal och utgår från Malung.

Som nyanställd hos oss får du ta del av vårt introduktionsprogram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss!

Låter det som ett arbete för dig? Urval och intervju sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket men det är inget krav då vi kommer att ge dig en god introduktion.

För oss är det viktigt att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera med andra människor, att du är empatiskt och lyhörd. Du ska, efter introduktionen kunna organisera och prioritera i ditt arbete. Ibland uppstår situationer där din planering behöver ändras vilket ställer krav på flexibilitet och att du då kan se lösningsorienterat på förändringar som krävs.

Datorvana är nödvändigt då allt dokumenteras i verksamhetssystemet Treserva.
Resor förekommer i tjänsten så B-körkort är ett krav för tjänsten. Det finns bra möjligheter att ta körkort i Malung om du inte ännu hunnit få ett körkort.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
65%, möjlighet till högre sysselsättningsgrad kan finnas

Ansökan

Referensnummer:   C117124

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.