Vi söker legitimerad lärare i franska och ett ytterligare ett ämne för årskurs 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Lärare i franska (65%) och ev. i ytterligare ett ämne (35%) i åk 7-9 med därtill förekommande arbetsuppgifter.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att undervisa i franska och ev. i ytterligare ett ämne i åk 7-9. Mentorskap ingår och du kommer tillhöra ett av våra tre arbetslag, där du kommer bli delaktig i att skapa en god lärmiljö för alla våra elever tillsammans med dina kollegor i arbetslaget och elevhälsan.

Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ. Du har även lätt för att samarbeta med andra och vill vara med i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i franska.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-12

Ett läsår med möjlighet till förändring.

Ansökan

Referensnummer:   42/21

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.