Sommar 2024 - Jobb inom vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du jobba inom äldreomsorg, hemtjänst eller LSS i sommar?

Vet du vad arbetet redan innebär, skicka in din ansökan här.
Är du nyfiken men vill veta mer? Då är du välkommen att komma på våra informationsträffar.
Träffen börjar kl 16 med information sen kommer vi tillsammans med personal från verksamheterna finnas kvar för mingel och möjlighet att ställa frågor.

13 februari kl.16-18 - Info om LSS personlig assistans och gruppbostad: Plats: Galaxen - Ingegerd Knutsdottersväg 1 Vadstena

14 februari kl 16-18 - Info om vård och omsorgsboende: Plats: Wasagårdens matsal Gustav Wasas väg 1C Vadstena

15 februari kl 16-18 - Info om hemtjänst: Plats: Hemtjänstlokalen Motalagatan 18 Vadstena

Hoppas vi ses välkommen!

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du möta och hjälpa människor som på grund av olika funktionsnedsättningar eller ålder inte klarar den dagliga vardagen själva. Du kan arbeta antingen inom hemtjänsten där man besöker och hjälper varje brukare i sitt hem eller på ett av våra två vård- och omsorgsboende, vi behöver även timvikarier inom personlig assistans.
För att läsa mer om våra olika arbetsplatser klicka här: https://www.vadstena.se/jobba-pa-vadstena-kommun/socialforvaltningen/

Vi arbetar alltid för att ge en så god vård och omsorg som möjligt och lägger stort fokus på varje individs rätt till självbestämmande, trygghet, gott bemötande, respekt för privatliv och personlig integritet.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss ska du vara ansvarsfull och ha god arbetsmoral. Vi söker positiva medarbetare som har ett gott bemötande mot alla. Det krävs att du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Inom vissa enheter finns det krav att du kan cykla och har B-körkort.

Du behöver kunna arbeta på obekväma arbetstider, det vill säga både dag, kväll och helg. Under sommaren har vi två semesterperioder. Du som kan arbeta båda semesterperioderna kommer att prioriteras för arbete. Första perioden ligger vecka 25-28 och andra perioden vecka 29-32.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstillstånd
Innan Vadstena kommun kan anställa någon som kommer utanför ett EU/EES land måste vi som arbetsgivare kontrollera om du som arbetssökande har rätt att arbeta i Sverige. Till en eventuell intervju behöver du ta med handlingar som styrker din rätt till att arbeta i Sverige.

Innan du får introduktion på arbetsplatsen kommer du att få genomgå en digital basutbildning inom vård och omsorg, Evikomp.
Önskvärt om du har tidigare erfarenhet inom liknande yrken och utbildning inom området ses som meriterande

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-03-11

Ansökan

Referensnummer:   C165734

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.