Skolpsykolog till Askersund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.
Arbetsuppgifter

I Askersunds kommun arbetar barn- och elevhälsoteamen gemensamt för att utveckla det kommunövergripande främjande och förebyggande arbetet. Elevhälsoteamets medarbetare har sina arbetsplatser på kommunens olika skolområden. Kommunen har sex grundskolor fördelat på fem orter, samtliga elever möts i årskurs 7 i kommunens högstadieskola. Grundsärskolan årskurs 1-9 är förlagd till centralorten med lokaler i tätortens grundskolor. Din administrativa arbetsplats finns på en av kommunens grundskolor. Som skolpsykolog arbetar du tillsammans med skolledning, elevhälsoteam, lärare och pedagoger för att skapa goda lärmiljöer för elevernas kunskapsutveckling och personliga utveckling.

I rollen som skolpsykolog bidrar du till att stödja och utveckla skolornas kommunövergripande arbete med att skapa förutsättningar för utveckling och lärande. Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a. kompetensutveckling, handledning och konsultation till elevhälsoteamen, lärare och pedagoger samt utredning och bedömning av enskilda elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av liknande arbete. Som person är du engagerad, ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Att kunna skapa förtroendefulla relationer med elev, vårdnadshavare och barn- och utbildningsförvaltningens medarbetare är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav. Intervju och tillsättning sker löpande under annonseringstiden.

Anställningens omfattning

2023-01-09 eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1172176

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!