Förskollärare, områdesvikarier

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Sandvikens kommunala förskolor gör vi varandra bättre!
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje barn ska känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan. Här ska det vara härligt - roligt- spännande att vara!
Hos oss får du som medarbetare tillgång till:
- fria pedagogiska måltider
- fria arbetskläder utomhus
- egen arbetsdator
- schemalagd pedagogisk utvecklingstid
- digital lärplattform
- digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete
- möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar
- friskvård till förmånligt pris
- Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar

Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Förskolorna inom Sandviken arbetar utifrån att vi har En förskola för alla!
Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje barn ska erbjudas förutsättningar till utveckling i en stimulerande lärandemiljö. Viktigt är att känna glädje, trygghet och nyfikenhet inom förskolans utbildning! Tillsammans arbetar all personal för att skapa en miljö som främjar trygghet, studiero, social medvetenhet och självständighet som är en grund för förskolornas måluppfyllelse. Som förskollärare inom förskolan har du förmåga att utgå från varje barns behov och förutsättningar. Inom förskolan finns ett väl fungerande specialpedagogiskt arbete inom Förskolans lärmiljöteam som arbetar främjande och förebyggande för att alla barn ska nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Vi är stolta över att ha en inspirerande kollegial miljö!

Vi söker nu förskollärare/områdesvikarier till kommunens tre förskoleområden. En möjlighet för dig att lära känna Sandvikens förskolor!

Arbetsuppgifter

I förskolan arbetar du med barn i åldrarna 1-5 år, med alla förekommande arbetsuppgifter så som fri och organiserad lek, planerade aktiviteter, samlingar, matsituationer, blöjbyten/toalettbesök osv. Som förskollärare/områdesvikarie är du en viktig person. Du bygger relationer och skapar meningsfulla dagar fyllda med glädje och trygghet tillsammans med barn och personal. Du anpassar dig efter rådande omständigheter och leder utbildningen därefter. Som förskollärare/områdesvikarie arbetar du 40 timmar i veckan och arbetstiderna kan variera mellan 06.30-18.30 beroende på var du behövs. Du kommer anställas och tillhöra ett av våra tre förskoleområden arbetar inom någon/några av förskolorna inom förskoleområdet.

Kvalifikationer

Låter dessa tjänster intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande:
- Du har förskollärarlegitimation.
- Du har erfarenhet av undervisning inom förskolan.
- Du är en tydlig och god pedagogisk ledare och har förmåga att entusiasmera inom förskolans utbildning.
- Du har lätt för att samarbeta, skapa relationer, och vara tydlig i dialog med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta med AKK - Alternativ och Kompletterande Kommunikation.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Intervjuer kommer påbörjas under pågående annonsering. Ha med dig ett giltigt utdrag ur belastningsregistret och betygshandlingar om/när du kallas till intervju

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2022-12-31

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   754-22

Gör ansökan

Övrigt

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.