Uppskattar du mat och möten med människor? Vi söker dig!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Vi tar tillvara på tillväxten genom ständig utveckling och förnyelse inom alla områden. Mångfald, integration och jämställdhet är något som vi strävar emot i alla beslut. Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Lekebergs kommun består bl.a. av centralorten Fjugesta och tätorterna Mullhyttan och Hidinge/Lanna. Med korta avstånd, goda kommunikationer och kommunens strategiska placering är det enkelt att ta del av både landsbygd och stad. Här finns attraktivt boende, ett rikt kultur- och fritidsliv och ett bra företagsklimat.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vår vision är trygghet och nytänkande, naturligt nära. Vill du vara med på resan? Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Kommunstyrelseförvaltningens uppdrag är att leda, styra, följa upp och ge ett effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter och här ingår övergripande stödfunktioner inom ekonomi, personal och administration.
Inom kommunstyrelseförvaltningen ingår också teknik- och serviceavdelningen, avdelningen för näringsliv, integration och arbetsliv samt vår kultur- och fritidsavdelning. Vi har för närvarande ca 100 medarbetare i kommunstyrelseförvaltningen och kommunen i stort har ca 650 tillsvidareanställda.

Arbetsuppgifter

Vi tror att du är en person med passion för mat och mötet med människor!
Hos oss tror vi att nyckeln till framgång ligger i stort samarbete över gränserna, till exempel mellan kök och pedagogisk verksamhet. Vi vill att köket ska ingå i förskolan, skolan och vården som en integrerad del.
Vi söker nu dig som vill utveckla din kunskap och passion för mat och arbeta som måltidsbiträde hos oss.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom tillagnings- och mottagningskök, som ex:
• salladsberedning och uppläggning
• lättare tillagning av måltider
• servering
• beställning av varor
• diskhantering och städning

Som anställd i Lekeberg får du ta del av en rad olika förmåner, som exempel kan nämnas friskvårdsersättning för upp till 2000 kr/år, flera semesterdagar när du fyller 40 respektive 50 år, föräldrapenningtillägg, kompletterande sjuklön vid sjukdom över 14 dagar, möjlighet att hyra personalcykel till bruttolöneavdrag, ett antal förmånliga försäkringar m.m.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har:
• dokumenterad erfarenhet inom restaurang eller storhushåll
• erfarenhet av att arbeta inom offentlig måltid eller inom den privata
restaurangbranschen
• vana av IT-system då beställningar och övrig kommunikation
mellan enheter sker digitalt
• kunskaper inom egenkontrollprogrammet
• körkort med behörighet B
Vi ser gärna att du kan kommunicera väl på svenska, då det är av yttersta vikt att rätt gäst får rätt kost när det gäller olika specialkost.

Vi förväntar oss att du har ett stort matintresse och gärna delar med dig av din kunskap och matglädje till andra. Du tycker att det är viktigt med klimatsmart och hållbar mat och vill servera mat med kvalitet.
Du uppskattar att ha ett varierat och fysiskt arbete och är öppen för nya utmaningar och idéer. Du är noggrann, flexibel och lösningsinriktad. Ditt bemötande är alltid trevligt och professionellt mot såväl kollegor som gäster och du sätter alltid gästen i fokus. Du har en god förmåga att samarbeta lika väl som du kan se vad som behöver göras och ta egna initiativ.
Vi kommer att ta hänsyn till personlig lämplighet i den här rekryteringen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-15

Tidsbegränsad till: 2022-12-31

Intervjuer sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!
75 %
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1143933

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.