jobb just nu!

Eslövs kommun söker dig som vill hjälpa de som riskerar att drabbas hårdast av coronaviruset!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun?

Vill du göra en insats för samhällets allra mest sårbara grupper?
Eslövs Kommun behöver dig nu!

Arbetsuppgifter

Vi söker medarbetare till äldreboende, hemtjänsten och LSS.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst, men sträcker sig från vårdinsatser till städning, tvättning, inköp och omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand de som har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg eller som har påbörjat utbildning.

Du som söker ska ha fyllt 18 år.
Inom vissa verksamhetsområden är körkort ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C36687 - 2020

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.