jobb just nu!

Höörs kommun söker Undersköterskor, 75%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höörs kommun har ca 16 000 invånare och ligger mitt i Skåne, på gränsen mellan slättlandskapet och skogsbygden.

Närheten till hela Skåne, de goda kommunikationsmöjligheterna, den omväxlande naturen och det rika kultur- och fritidslivet har gjort Höör till en eftertraktad kommun att bo i.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en vilja och ett engagemang i att utforma och utveckla dels demensomsorgen och din egen kompetens. Du har en empatisk förmåga, arbetar funktions- och aktivitetsstödjande med ett antroposofiskt och ett salutogent förhållningssätt. Du har förmåga att skapa en lugn och inspirerande miljö. Vi tillämpar Time Care som schemaverktyg.

Kvalifikationer

Du är undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig, samt grundkunskap och erfarenhet av demenssjukdomar, korttidsomsorg samt omsorg av äldre. Kommunikationsförmåga i tal och skrift samt datorkunskap är ett krav. Du är flexibel och positivt inställd till nya utmaningar. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga värderas högt. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-01

Tidsbegränsad till: 2020-05-31

med ev. förlängning.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   135/19

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsterna kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.