jobb just nu!

Lärare och förskollärare, Barn- och utbildningsförvaltningen Falköping

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun erbjuder vi barn/elever en god, kreativ och utvecklande skolmiljö. Vi har 3 950 grundskoleelever, 1 350 barn i fritidshem, 1 040 gymnasieelever och cirka 1 400 förskolebarn i vår verksamhet.

Lärandet sker i samspel med andra och skolan är en viktig mötesplats för alla barn/elever. Falköpings kommun strävar efter en pedagogisk helhetssyn och att alla ska känna att de möts med respekt och tilltro.

Vi vill att alla barn och elever är trygga och tror på sin egen förmåga. Vårt mål är att alla elever ska nå kunskapsmålen.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping nu och i framtiden.

Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Är du lärare eller förskollärare och är intresserad av att arbeta hos oss i Falköping?

Vi vill gärna att du kontaktar oss för ett samtal, så ska vi se om vi har möjlighet att erbjuda dig arbete i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Leg lärare eller förskollärare

Anställningens omfattning

Efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   BU 142-3319

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Vi söker ett flertal blivande medarbetare

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Notera att detta är en annons för en generell intresseanmälan för att arbeta inom någon av våra verksamheter i barn- och utbildningsförvaltningen i Falköpings kommun och den avser ingen speciell tjänst eller arbetsplats.

Efter avslutad ansökningsperiod avslutas denna rekrytering. Vi har tyvärr ingen möjlighet att administrera en kandidatbank så är du fortsatt intresserad är du varmt välkommen att skicka in en ny ansökan under nästa annonseringsperiod alternativt söka någon av våra specificerade annonser.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.