jobb just nu!

Vi söker Lärare Engelska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Placering på Staffangymnasiets introduktionsprogram.

Arbetsuppgifter

Lärare i engelska och eventuellt annat ämne på Introduktionsprogrammet. Undervisningen bedrivs på grundskolenivå, efter varje elevs förutsättningar och behov. Det är därför viktigt att kartlägga elevens kunskaper, planera och genomföra en individualiserad undervisning, samt bedöma, dokumentera och kommunicera elevens kunskapsutveckling. Du blir del av Introduktionsprogrammets arbetslag och kommer att ha ett nära samarbete med dina lärarkollegor och övrig personal på programmet och skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- Har lärarlegitimation i engelska
- Har god ledarskapsförmåga och samarbetsförmåga
- Är väl förtrogen med läroplanens uppdrag, mål och värdegrund och har förmåga att omsätta teori i praktik.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-14

eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A794025

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!