Timvikarie till enhet vaktmästeri och fordon

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 500 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Välkommen att bli en del av oss inom sektor service som genom positivt bemötande, effektiv service och stolta medarbetare underlättar för Ale kommun. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för vaktmästeritjänster gentemot andra delar av vår kommun. Vi söker nu timvikarier som vill vara med och stärka upp vårt lag.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie på enhet Vaktmästeri och Fordon kommer du primärt arbeta med arbetsuppgifter inom området vaktmästeri och med transporter. Vaktmästeri inkluderar bland annat möbelflyttar, uppsättning samt viss montering av möbler och avfallshantering i skolmiljö. Inom transporter hanterar vi mat- och postleveranser inom hela kommunen. Även andra arbetsuppgifter inom enheten kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av vaktmästeriarbete eller liknande. Du behöver ha B-körkort för tjänsten eftersom du kommer röra dig inom hela kommunen. Du har datorvana och goda kunskaper i svenska då vi använder oss mycket av e-post och digitala system för kommunikation. Du är praktiskt lagd och trivs att arbeta med andra människor. Tidigare erfarenhet från arbete inom skolmiljö är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Rekrytering sker löpande och vid behov med start i augusti.

Ansökan

Referensnummer:   A1142454

Gör ansökan

Övrigt

Timlön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Inför ett eventuellt erbjudande om anställning hos oss behöver du visa upp ett giltigt utdrag från belastningsregistret.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.