jobb just nu!

Fritidspedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!
Munksundsskolan, Enköpings nyaste skola, är en F-6 skola som ligger centralt. Skolan är modern och inredd för att skapa en varierande och inspirerande lärmiljö.
Den inrymmer ca 400 elever från förskoleklass till årskurs 6, och i fritidsverksamheten är ca 220 elever inskrivna.

Munksundsskolan en skola för alla - där glädje, nyfikenhet och tillsammanskraft utvecklar oss in i framtiden.

Vi arbetar:
- målinriktat och formativt
- utifrån varje elevs behov
- över verksamhetsgränser
- lösningsfokuserat
- ämnesövergripande
- i team.Arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete både på fritidshem och i grundskola med ett fokus på elevers måluppfyllelse under hela skoldagen. Du arbetar i team med alla yrkesgrupper på skolan på skolan.
Du kommer att jobba med barn i åldern 6 - 12 år och ha ett samordningsansvar för fritidsverksamheten. Du arbetar med att utveckla barnens sociala förmågor och för att tillföra kunskaper i exempelvis matematik, biologi, språk och samhällskunskap.
På Munksundsskolan arbetar vi lösningsfokuserat och formativt. Vi arbetar i team och att högprestera på Munksundsskolan betyder inte att springa fortare, rätta fler prov eller att ligga på gränsen till utmattning. Hos oss betyder det att arbeta smartare, teamarbeta, använda oss av varandra, vara nyfiken på nya utmaningar som verksamhet och pedagoger ställs inför.

Kvalifikationer

Fritidspedagog, lärare med inriktning mot yngre åldrar gärna med kompetens i musik
Du har pedagogisk insikt och utgår ifrån varje elevs behov och förutsättningar
Du tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
Du är en tydlig ledare och positiv förebild för eleverna.
Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med elever, föräldrar och kollegor.
Du har helhetssyn - ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du har personlig mognad - skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Referenser är därför av stort betydelse.
För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för
omplacering/förflyttning.

100%

Ansökan

Referensnummer:   C26194

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.