Skötare till Hus 4 syd, Rättspsykiatriska regionkliniken

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Rättspsykiatriska regionkliniken är en specialistenhet inom rättspsykiatrin och vårdar både kvinnor och män. Flertalet av våra patienter är överlämnade av domstol till vård. Vi tar även emot patienter från kriminalvården som är i behov av psykiatrisk omvårdnad och behandling. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, behandlingspedagoger, beteendevetare, arbetsterapeut, socionomer och skötare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att ta ett gemensamt ansvar för att skapa en god och professionell relation till patienterna. Lära känna dem, deras behov och önskningar samt upptäcka tidiga tecken på ändringar i måendet, både fysiska och psykiska. Du ska vara delaktig i planering, genomförande och utvärdering av vård och behandling vilket innebär att du deltar i bland annat teammöten och vårdkonferenser. Vidare ska du genom dagligt motivationsarbete, social träning, behandlingsresor och övriga aktiviteter se till att vården fortskrider enligt vårdplanen. Du tar ansvar för och genomföra de dagliga rutiner som förekommer på avdelningen, vara BUST- ansvarig, dokumentera, utveckla vården på avdelningen samt tar ansvar för eventuella ansvarsområden. Du ska kunna arbeta utanför avdelningsgränserna och göra insatser på andra avdelningar.

Kvalifikationer

För att tjänstgöra som skötare ska du ha formell kompetens som uppfyller kraven för skötare inom psykiatrin. Du har god förmåga att samarbeta med olika professioner och egenskaper som flexibilitet samt prestigelöshet värdesätts. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin eller rättspsykiatrin. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

I samband med rekryteringen begär vi utdrag från belastnings- och misstankeregistret samt drogtest via vår företagshälsovård. Därför ser vi gärna att du anger ditt fullständiga personnummer i ansökan.Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 46/22

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.