jobb just nu!

Nu söker vi två nya kockar till Lekebergs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsuppgifter

I Lekebergs kommun finns två produktionskök inom Måltidsenheten; Centralköket på Lekebergsskolan och Hidinge skolrestaurang. Där lagas all mat som distribueras ut i kommunens skolor, barnomsorg och äldreomsorg. Varje vardag produceras ca 1 500 måltider. Måltidsenheten ansvarar för att alla deras kunder erbjuds en bra och variationsrik kost och i så lång utsträckning som möjligt lagas all mat från grunden.
Vi tror att nyckeln till framgång ligger i stort samarbete över gränserna, till exempel mellan kök och pedagogisk verksamhet. Köket skall ingå i skolan och vården som en integrerad del.

Vi söker nu två duktiga och engagerade kockar med stor passion för mat för tillsvidareanställning.

Du sprider din matglädje till våra viktiga gäster som består av barn, pedagoger och seniorer. Du ser betydelsen av ditt arbete för helheten i verksamheten.
I arbetsuppgifterna ingår alla sedvanligt förekommande uppgifter i kök och restaurang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har utbildning inom storhushåll, hotell- och restaurang, eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
- har kunskap om egenkontroll och specialkost
- har erfarenhet av att laga specialkost till barn

Du får gärna ha erfarenhet från både den privata restaurangbranschen, såväl som från offentlig måltid, och det är meriterande om du har vana av att arbeta med vegetarisk mat, specialkost samt dietkost för seniorer.

Som person är du lyhörd och lösningsfokuserad. Du är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Du kan samarbeta likaväl som att arbeta självständigt. Du tycker att det är viktigt med klimatsmart och hållbar mat, och kan kommunicera din kunskap och matglädje. Du sätter gästen i fokus och har ett trevligt och professionellt bemötande.

I verksamheten arbetar mestadels kvinnor varför vi gärna ser manliga sökande för att få en jämställd fördelning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-09-01

En tjänst om 100%, en tjänst om 75%

Ansökan

Referensnummer:   A798542

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.