jobb just nu!

Sjuksköterska/Distriktssköterska 100 %

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Vård- och socialförvaltningen söker sjuksköterska/distriktssköterska. Heltid med tillsvidare anställning för arbete inom området Strömsund.

Vill Du göra skillnad för människor och bli en viktig del i det gemensamma arbetet med att utveckla hemsjukvården? Tycker Du om teamarbete och omväxlande arbetsuppgifter? Då är Du den vi söker.
I vårt uppdrag ingår att bedriva hemsjukvård i särskilt och ordinärt boende. I Strömsunds centralort finns två särskilda boenden, ett trygghetsboende och två hemsjukvårdsområden

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar särskilt boende. Arbetstiden är schemalagt med 6 veckors schema med helgtjänstgöring dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård och äldreomsorg är meriterande.

Du är intresserad av att utveckla vår verksamhet, har en positiv grundsyn, är ansvarskännande och kan utföra arbete både självständigt och i grupp. Du är flexibel och kan arbeta inom olika områden i vår verksamhet. Du har god förmåga att fatta beslut och kan snabbt göra korrekta ställningstaganden. Du delar gärna med dig av din yrkeserfarenhet och kunskap till andra. Som person är du lyhörd, serviceinriktad och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen samt ser vikten av att samarbeta.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A969556

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.